خواندنی‌ها

مقالات عمومی، تخصصی و اخبار

معرفی دوره آموزشی روان‌درمانی کودک و نوجوان

معرفی دوره آموزشی روان‌درمانی کودک و نوجوان

برای مشاهده جلسه پرسش و پاسخ دوره جامع درمانگری کودک و نوجوان، اینجا کلیک کنید:

 

 

 

معرفی کتاب: تازه منتشر شده درمان مبتنی بر ذهنی سازی برای کودکان

معرفی کتاب: تازه منتشر شده درمان مبتنی بر ذهنی سازی برای کودکان

عنوان کتاب: درمان مبتنی بر ذهنی‌‌سازی برای کودکان رویکردی کوتاه‏‌مدت

نویسنده: نیک میجلی، کارین انسینک، کارین لیندکویست، نورکا مالبرگ، نیکول مولر

مترجم: پریسا سادات سید موسوی، فاطمه رئیسی، فاطمه ابراهیمی ناشر: انتشارات ارجمند

درمان مبتنی بر ذهن‌سازی (MBT) موجب ارتقاء توانایی مراجعان در تفسیر معنای رفتار دیگران با توجه به حالات روانی زیربنایی و نیت آنها، و همچنین افزایش ظرفیت مراجعان در درک تأثیر رفتارهای خود بر دیگران می‌شود. این کتاب، نخستین کتاب جامع بالینی راهنمای روان‌درمانی بر مبنای رویکرد ذهن‌سازی برای کودکان 5 تا 12 ساله می‌باشد که دارای مشکلات رفتاری یا هیجانی شامل اضطراب، افسردگی یا مشکلات ارتباطی هستند. این کتاب با معرفی مفهوم ذهن‌سازی و اهمیت آن، تحول این ظرفیت در کودکی آغاز شده و سپس در فصل‌های بعدی فرایند اجرای درمان فشرده مبتنی بر ذهن‌سازی برای کودکان شامل فرایند ارزیابی، فرمول‌بندی بر‌مبنای روش‌های ذهن‌سازی، موضع درمانگر و روند درمان و خاتمه آن توضیح داده شده است. این رویکرد برگرفته از اصول روانکاوی کلاسیک می‌باشد اما این اصول با یافته‌های نظریة دلبستگی و مطالعات تجربی ذهن‌سازی یکپارچه شده است. برای درک بهتر مفاهیم و روش‌ها، مثال‌های کاربردی ارائه شده و در انتها شرح کاملی از روند کار با یک کودک توضیح داده شده است. این کتاب توسط پیشگامان و متخصصان حیطة درمان ذهن‌سازی برای کودک نگاشته شده است.


لینک خرید این کتاب

(۱۳۹۷-۱۴۰۰ مهر) سه سال همراهی

(۱۳۹۷-۱۴۰۰ مهر) سه سال همراهی

دیالوگ بستر زایش کوچکترین و بزرگترین رویدادهای زندگی ماست. ما برای مهم ترین اتفاقات زندگی‌مان سراغ دیالوگ می‌رویم.
هیلان برای ما یکی از این مهم‌ترین‌ها بود! بر سر نامش بارها و بارها حرف زدیم، با نزدیکان، عزیزان، دانشجویان و...
هیلان از دل دیالوگ‌های کلاس درس‌مان زاده شد، نامی کُردی به معنای آشیانه امن. امنیت همان حسی است که در اینجا برای تحققش با تمام وجودمان تلاش می‌کنیم.
در این ۳ سال با همراهی و تلاش تمامی دانشجویان، مراجعین، روان‌درمانگران، اعضای کادر اداری و همه‌ی همراهان عزیزمان این امر مهم تحقق یافت و بهترین تجربه‌ها را بدست آوردیم.
اکنون مرکز روانشناسی هیلان در دو زیر مجموعه‌ی (آکادمی هیلان و گروه خانواده و کودک) در کنار شما خواهد بود.

 ویدیو معرفی هیلان از مهر سال 1397 تا 1400 و در پایان یک آیتم جذاب و خنده‌دار ببینید :)

کلاس معکوس (آموزش نوین آنلاین در آکادمی مرکز روانشناسی هیلان)

کلاس معکوس (آموزش نوین آنلاین در آکادمی مرکز روانشناسی هیلان)

آنلاین شدن دوره‌ها پس از کرونا ما را بر آن داشت که به رویکردی در آموزش آنلاین بیاندیشیم تا بیشترین کیفیت را تسهیل کند. پس از بررسی فراوان به رویکرد کلاس معکوس رسیدیم که در آن آموزش در دو مرحله انجام می‌شود. برای آشنایی با این رویکرد و مراحل آن می‌توانید ویدئوی زیر را مشاهده کنید و برای آگاهی از تجربه دانشجویانی که با این رویکرد آموزش دیده‌اند به هایلایت بازخورد دوره‌ها (۱ و ۲) در اینستاگرام مرکز روانشناسی هیلان مراجعه کنید. در صورت داشتن سوال در این زمینه می‌توانید با ما در ارتباط باشید.

معرفی آموزشگاه آنلاین مرکز روانشناسی هیلان

معرفی آموزشگاه آنلاین مرکز روانشناسی هیلان

 

آموزش آنلاین بخش جدایی ناپذیری از زندگی امروز ماست. آموزشگاه آنلاین مرکز روانشناسی هیلان نیز بنا به درخواست تعداد زیادی از مخاطبین ما و با هدف برگزاری دوره‌های عمومی، تخصصی و رایگان روانشناسی راه‌اندازی شد.

معرفی وب سایت مرکز روانشناسی هیلان

معرفی وب سایت مرکز روانشناسی هیلان

مرکز روانشناسی هیلان با حضور اساتید و درمانگران حوزه روانپویشی، روان‌تحلیلی، دلبستگی و منتالیزیشن در سال ۱۳۹۷ تاسیس شد. هدف اصلی ما ایجاد فضایی برای تجربه امنیت و ارتقای سلامت هیجانی بود.
خدمات اصلی ما به دو حوزه آموزش و روان‌درمانی تقسیم می‌شود و در این بخش‌ها اهداف زیر را دنبال می‌کنیم:
۱. ارائه خدمات روز روانشناسی از جمله ارزیابی روانشناختی از طریق مصاحبه عمیق شخصیت (SWAP)، مصاحبه دلبستگی و آزمون‌های روانشناختی دوره‌های مختلف سنی برای ارائه خدمات درمانی دقیق و متناسب با تشخیص
۲. درمان مشکلات و اختلالات دوره‌های مختلف سنی از طریق رویکردهای روانپویشی، روان‌تحلیلی، و دلبستگی و منتالیزیشن.
۳. ارائه دوره‌های آموزش تخصصی به منظور آموزش قدم به قدم نسل بعدی روانشناسان حرفه‌ای
۴. ارائه‌ی آموزش‌های روانشناختی عمومی متناسب با نیازها و دغدغه‌های دوره‌های مختلف سنی

سفر به سرزمین عجایب

سفر به سرزمین عجایب

"سفر به سرزمین عجایب"

کودکان در سال‌های ابتدایی زندگی خود تا حد زیادی به تجربیات واقعی و فیزیکی که در اطراف آن‌ها رخ می‌دهد متمرکز هستند. اما در حدود ۴ سالگی، به توانایی جدیدی مجهز می‌شوند که معادلات دنیای واقعی را به هم می‌زند. کودکان کم کم می‌توانند چیزهایی را تصور کنند که فراتر از زندگی روزمره آن‌هاست.

این تصورات و ماجراجویی‌های خیالی از بسیاری جهات به رشد مهارت‌های شناختی و اجتماعی او کمک می‌کند:

۱. تنظیم هیجان
بسیاری از اوقات وارد شدن به داستان‌های خیالی روشی است که کودکان از آن استفاده می‌کنند تا از احساسات منفی که در زندگی واقعی خود با آن مواجه هستند، دور شوند و برای مدتی احساس سرزنده بودن و شکست‌ناپذیر بودن کنند و در تصورات خود بر ترس‌ها و مشکلات پیروز شوند.

۲. حل مسئله
عمل کردن در دنیای خیالی، پیامدهای خیالی هم دارد. بنابراین محلی مناسب است تا بچه‌ها بتوانند سناریوهای رفتاری و احتمالی مختلف را در ذهن پرورش دهند، به عواقب و پیامدهای هر یک فکر کنند و پایه‌های مهارت حل مسئله را در خود تقویت کنند.

۳. بالا رفتن انگیزه و امید
وقتی فرزند شما می‌گوید که می‌خواهد یک پلیس بشود، مشغول رویاپردازی درمورد آینده است. این رویا اگرچه به تدریج ممکن است تغییر کند، اما پایه‌ای برای هدف‌گذاری، ایجاد انگیزه و امیدواری به آینده است.

مهم است که والدین گه‌گاهی در کنار فرزند خود پا به این دنیای خیالی بگذارند، با او همراه شوند، قواعد بعضاً غیرمنطقی این دنیا را تا حدی بپذیرند، و کودک را به تشریح و توضیح این تخیلات ترغیب کنند.
این همراهی اولیه به شما و فرزندتان این فرصت را می‌دهد که بدون از بین بردن قوه خلاقیت و تصورات او، بین دنیای خیالی و واقعی پل بزنید. و به تعبیری، با قدم زدن در سرزمین عجایب، کودک را برای گام برداشتن در دنیای واقعی آماده کنید!

Image

ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ الی ۲۱

با ما تماس بگیرید

اینماد