راه‌هایی برای کاهش نگرانی در طول دوران ویروس کرونا

ما پا به این دنیا گذاشته‌ایم در حالی که در هر لحظه برای ارتباط و بقا در تلاشیم. ما موجوداتی اجتماعی هستیم و ارتباط، نقش مهمی در کیفیت زندگیمان ایفا می‌کند. در طول دوران همه‌گیری کووید 19 به ما گفته شد که فاصله اجتماعی را رعایت کنیم و از عزیزانمان دورتر شویم. در نتیجه این اقدامات، بسیاری از ما فشار روانی و از دست رفتن حس امنیت را تجربه کرده و همچنان می‌کنیم.

ترس از ناشناخته‌ها می‌تواند اضطراب را بیشتر کند. همچنین این اضطراب طولانی‌مدت می‌تواند سیستم ایمنی را تضعیف کرده و توانایی بدنتان را در مقابله با عفونت‌ها کاهش دهد و شما را مستعد ابتلا به انواع ویروس‌ها کند.

فشار روانی ممکن است شما را مضطرب، غمگین، افسرده، درمانده و بی‌انگیزه کند. فشار روانی طولانی‌مدت ممکن است باعث بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و بیماری‌های مزمن شود، عادات خوابتان را مختل کند، احتمال مصرف الکل و موادمخدر را افزایش داده و سیستم ایمنی‌تان را تضعیف کند.

در اینجا راه‌هایی برای کم‌تر کردن فشار روانی در طی مدت همه‌گیری کرونا برایتان آوردیم:

 

کمتر از قبل در معرض اخبار باشید

کمی از تماشا، گوش دادن و خواندن اخبار فاصله بگیرید. گوشی تلفنتان را کنار بگذارید. گاهی تا جایی پیش می‌رود که به خواندن اخبار بد اعتیاد پیدا می‌کنید و این بر استرس شما می‌افزاید. آگاهی داشتن، متفاوت از غرق شدن در اخبار هر روز و شب است. زمان صرف شده بر شبکه‌های اجتماعی را محدود کنید و به ذهن خود استراحت دهید.

ذهن‌آگاهی و بهوشیاری را تمرین کنید

سعی کنید در زمان حال حضور داشته باشید. نگرانی خود را در مورد آینده و آنچه که خارج از کنترل شماست کمتر کنید. به صداها، حس‌های بدنی و عواطف خود در لحظه و اکنون گوش سپارید.

دمای هیجانی خود را در طول روز اندازه‌گیری کنید

احساسات خود را زیر نظر بگیرید، اگر اضطراب دارید تکنیک‌های کاهش اضطراب نظیر تنفس عمیق و آرام را امتحان کنید. به جریان احساسات و عواطف خود در بدنتان توجه کنید.

تمرین‌های خودمراقبتی انجام دهید

حتی لوازم برقی ما باید اغلب شارژ شوند. با این حال کمتر پیش می‌آید که زمانی را برای بازیابی و تجدید قوای ذهن و بدن خود سپری کنیم. در غیر این صورت ممکن است احساس کنیم به تدریج انرژی لازم را برای انجام کارهای معمول خود نداریم.

زمانی را برای خود اختصاص دهید، پیاده‌روی کنید و از هوای آزاد لذت ببرید. ورزش از نظر جسمی و روانی به شما کمک زیادی می‌کند، به موسیقی گوش دهید و فیلمی تماشا کنید. یک قدم از واقعیت و از آنچه در حال رخ دادن است فاصله بگیرید و کاری را انجام دهید که از آن لذت می‌برید.

 

 در ارتباط بمانید

دوران کرونا، دوران دوری و حفظ فاصله است، با این حال می‌توانید ارتباطات خود را از طریق تماس تلفنی و تصویری حفظ کنید. اگر به حمایت عاطفی نیاز دارید از دوستان و خانواده و یک درمانگر کمک بگیرید.

 

 به اندازه کافی بخوابید

خواب، زمانی برای ترمیم و تجدیدقوای مغز فراهم می‌کند. 7 تا 9 ساعت خواب برای کارکرد بهینه ذهن توصیه می‌شود. اگر در خوابیدن مشکل دارید می‌توانید قبل از خواب دوش آب گرمی بگیرید، به موسیقی آرامی گوش فرا دهید و از خنک و تاریک بودن اتاق، اطمینان حاصل کنید.

غذاهای سالم بخورید

سعی نکنید خود را با تنقلات بی‌ارزش آرام کنید. یک رژیم غذایی سالم و غنی می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب و افسردگی کمک کند. از مصرف بیش از حد کافئین و شکر نیز خودداری کنید

تفکر خود را تغییر دهید

مثبت‌اندیشی را تمرین کنید، روی داشته‌های خوب زندگی خود تمرکز کنید و از آنچه دارید سپاسگزار باشید.

خبرنامه ایمیلی ما را دنبال می‌کنید؟

برای دریافت جدیدترین مطالب ما در خبرنامه هیلان عضو شوید

Please make sure that AcyMailing is installed and activated.